Radovi počinju: Industrijska zona Vladimirci

U opštini Vladimirci, počeli su prvi radovi u zoni privređivanja. U pomenutoj zoni predviđena je izgradnja ulice Novoprojektovana 6. Takođe, je predviđena izgradnja kanalizacione mreže, vodovodne mreže, crpne stanice i nasipanje oko 8.000 kubika zemlje.
Ukupna vrednost radova, bez PDV-a iznosi 19.709.880,17 dinara. Vrednost PDV-a iznosi 3. 941.976,03 dinara.
Ukupna vrednost projekta sa PDV-om iznosi 23.651.856,20 dinara.
„Naručilac ovog posla je Ministarstvo privrede koje učestvuje u finansiranju sa 12.254.118,39 dinara. Investitor je opština Vladimirci, koja učestvuje sa 11.397.738,00 dinara. Izvođač radova je firma „Mašinokop“ d.o.o. Šabac. Rok koji je predviđen za završetak radova je 60 kalendarskih dana“, izjavio je poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i direktor Javnog komunalnog preduzeća „ Izvor“ Vladimirci, Goran Zarić, koji je prisustvovao početku izvođenja radova.

Isti je podsetio da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, u februaru mesecu bio u poseti Mačvanskom upravnom okrugu, kao i Vladimircima, te da je tom prilikom i najavio da će dovesti investitore u našu opštinu, kako bi deca imala sigurnu budućnost.

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Goran Zarić je za kraj ocenio da je jedan od primarnih ciljeva realizacija projekta izgradnje industrijske zone, koja će doprineti budućem ekonomskom razvoju opštine Vladimirci, kao i celog Mačvanskog okruga.

Foto, tekst (posavotamnavske.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.