Završni radovi na nasipanju lokalnih puteva u opštini Vladimirci

Direktor ’’JKP Izvor’’ i poverenik OO SNS Goran Zarić zajedno sa predsednikom MZ Mehovine obišli su završne radove na nasipanju agregatom kamena lokalnih makadamskih puteva u mesnoj zajednici Mehovine.

Takođe pored nedavno asfaltiranog puta u dužini od 3500 metara, danas su najavljeni radovi na asfaltiranju dodatnih 800 metara asfaltnog puta u naselju Pantelići u Mehovinama.
Sa ovih 800 metara uradiće se sve što je planirano u MZ Mehovine za 2019. godinu, a ukupna dužina urađenog asfaltnog puta koji je urađen u Mehovinama će biti 4500 metara.
Do kraja godine pored asfaltnih puteva u Krnulama i Mehovinama planirano je asfaltiranje puta u Provu, Mesarcima, Vlasanici, Jaloviku, selo Vladimirci i Vukošiću, kao i rekonstrukcija dela ulice u Boboviku i Vladimircima.
Ukupna dužina novoizgrađenih asfaltnih puteva u opštini Vladimirci do kraja godine će biti 25 km.
Naredne godine je najavljeno dalje asfaltiranje puteva u ostalim MZ tako da ćemo svim građanima opštine Vladimirci omogućiti bolje uslove života i ispuniti sve što je planirano u periodu od 2016. – 2020. godine izjavio je direktor ’’JKP Izvor’’ Goran Zarić.

Foto, tekst (posavotamnavske.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.